Özçelik İş’ten MMK Metalurji’ye Ziyaret

17 Eylül 2021 Cuma 17:11
Bu haber 491 kez okundu

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şubesi, Başkan Mehmet Güngör ve yönetim kurulu Dörtyol’da faaliyet gösteren MMK Metalurji’yi ziyaret etti.

Özçelik İş'ten MMK Metalurji'ye Ziyaret

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şubesi, Başkan Mehmet Güngör ve yönetim kurulu Dörtyol’da faaliyet gösteren MMK Metalurji’yi ziyaret etti.

MMK Metalurji’de çalışanlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri ve İşyeri temsilcileri geçtiğimiz haftalarda faaliyete giren sıcak gurup ünitelerinde çalışanlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Türkiye’nin sayılı çelik üreticilerinden MMK Metalurji’nin bölgeye ve Türkiye’ye sağladığı katma değerin, emekçilerin alın teri ve fedakarlıkları sonucu en üst seviyeye ulaştığını görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Mehmet Güngör, yıllar sonra sıcak gurup ünitelerinin devreye alınmasıyla istihdam, üretim ve ihracatta büyük başarılar elde eden yönetimi tebrik ettiler.

İşçilerle sorunlar ve çözüm önerileri üzerine sohbetler yapan Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu, toplu iş sözleşme görüşmelerinin olumlu geçtiğini sorunların masada çözülmesi için gayret sarf ettiklerini belirtti.

Güngör, emek ve alın terinin kutsal olduğunu belirterek iş sağlığı ve güvenliği konusunda oldukça dikkatli olunmasını gerektiğini vurguladı.

Özellikle yeni işbaşı yapan işçi arkadaşların Şube başkanı ve yöneticileriyle tanışmaktan mutlu oldukları gözlenirken, sendikalarına güvendiklerini sorunların çözümünde ilk günden itibaren yanlarında olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.


Yorum Gönder