ARİAD Yönetiminden Başkan Üstün’e Hayırlı Olsun Ziyareti

22 Nisan 2024 Pazartesi 14:58
Bu haber 61 kez okundu

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Yönetimi, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

ARİAD Yönetiminden Başkan Üstün'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Yönetimi, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

ARİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır burada yaptığı açıklamada, “Başkanımı öncelikle tebrik ediyorum. Yoğun bir seçim çalışması geçirdiniz.  Biz ARİAD olarak Arsuz’a yapılacak bütün sosyal sorumluluk projeleri ve onun dışında size verebileceğimiz bütün desteklerle beraber sonuna kadar arkanızdayız. Samimiyetiniz ve çalışmalarınız için teşekkür ediyoruz. Görevlerinizde başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.  

‘’İşimiz Gücümüz Arsuz’’

ARİAD Yönetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sami Üstün ise, “Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte başaracağız, birlikte güzel işler yapacağız. Bundan sonra İşimiz Gücümüz Arsuz. Modern belediyecilik hizmetleriyle Arsuz’u çağdaş bir yapıya kavuşturmak ve aynı zamanda her alanda, en güzel konumda olması için çalışıyoruz. Bu anlamda, bundan sonraki süreçte derneklerimizle daha sık bir araya geleceğiz. Arsuz  için yapılacak hizmetler noktasında hem iş birliği hem de görüş alışverişinde bulunacağız. Birlik ve beraberliğimiz konusunda derneklerimiz çok önemli. Bu nedenle bizler ilçemizdeki tüm derneklerimizi oldukça önemsiyoruz. Sizlere ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Dernek faaliyetlerinizde de başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Gönder