İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’in kıymetli eşi Neslihan Dönmez ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, İskenderun Kaymakamı Sayın Muhammet Önder’in değerli eşi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Öntürk’ün değerli eşi, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in değerli eşi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı, İl ve İlçe Protokol Üyelerinin değerli eşleri ve Meclis Üyeleri katılım gösterdi.
Neslihan Dönmez, iftar programında yaptığı konuşmada “Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayının ulviyeti içerisinde bizleri buluşturan Rabbimize şükürler olsun. Sizlerle aynı ortamda bulunmak, aynı havayı teneffüs etmek ve aynı sofrada iftar açmak, gerçekten çok keyifliydi. Bu şeref ve onuru bize bahşettiğiniz için ayrı ayrı minnet ve şükran duygularımı, teşekkürlerimi ifade ediyorum” dedi.
İlkay Önder, iftar programında yaptığı konuşmada “Birlik ve beraberlik içinde bu güzel sofrada bizleri bir araya getiren Neslihan Hanım’a misafirperverliği için teşekkür ediyor, İl ve İlçe Protokol üyelerimizin eşlerinin de teşrifleriyle bereketlenen bu anlamlı buluşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Yorum Gönder