Mersin Milletvekili Sibel Söylemez ’den İskenderun Çıkarması

18 Eylül 2024 Çarşamba 12:51
Bu haber 14 kez okundu

Mersin AK Parti Milletvekili Havva Sibel Güneş Söylemez, İskenderun’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Mersin Milletvekili Sibel Söylemez 'den İskenderun Çıkarması

Mersin AK Parti Milletvekili Havva Sibel Güneş Söylemez, İskenderun’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 81 ilde gerçekleştirilen, "Türkiye Buluşmaları" programı kapsamında Mersin AK Parti Milletvekili Havva Sibel Güneş Söylemez, İskenderun’da birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

İskenderun’da gerçekleştirilen programa AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan, AK Parti İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Hasan Başkar ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu katılım sağladı.

Mersin AK Parti Milletvekili Havva Sibel Güneş Söylemez, 81 ilde başlatılan Türkiye Buluşmaları ile yediden yetmişe tüm vatandaşlarla bir araya gelmeyi planladıklarını kaydederek İskenderun ilçesinde bulunan esnafların sorunlarını dinledi. 

Hatay için her daim bir arada, geleceğe yönelik adımlarımızı güçlendirmek adına, "Türkiye Buluşmaları" programında İskenderun’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Milletvekili Havva Sibel Güneş Söylemez, 6 Şubat depremlerinde ağır yaralar alan kadim şehir Hatay’ın en kısa zamanda ayağa kalkması için yetkili kurumlarla irtibat halinde olduklarını belirtti.


Yorum Gönder