Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden İGC’ye Ziyaret

13 Temmuz 2024 Cumartesi 17:13
Bu haber 97 kez okundu

İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden İGC'ye Ziyaret

İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Gazeteciler cemiyetini ziyaretine İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, KYK İbni Arabi Yurt Müdürü, Mehmet Ali Yılmaz ve Elif Uğur, Mustafa Mert, Mehmet Tekbaş, Aydın Dağ ve Çağrı Can Yılmaz da katıldı.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşun 61. Yılını kutlayan Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, “İskenderun basınımızın çok büyük desteklerini görüyoruz. Kurum olarak yapılan çalışmalar destekliyoruz.  Yapılacak olan birçok faaliyetleri sizlerin desteğiyle kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Sizlere bu manada teşekkür ediyoruz. Bakanlığımızın projelerinden Yaz spor Okulları kurslarımız devam ediyor. Binlerce çocuğumuza salonlarımızda antrenörlerimiz eşliğinde kurslarımız devam ediyor. Masa tenisi, okçuluk, tenis, badminton, karate, teakwando, basketbol, voleybol, jimnastik, yüzme, güreş gibi birçok branşta kurslarımıza vatandaşlarımız kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

KYK Muhyiddin İbni Arabi Yurt Müdürü Mehmet Ali Yılmaz ise, yapımı devam eden yurt inşaatlarıyla ilgili bilgi vererek çalışmalar devam ediyor dedi.

İGC Başkanı Diyap Atar’da, “İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünün çalışmalarını yakinen takip etmekteyiz. Güzel çalışmalar yapıyorsunuz. İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Ferit Ali Gündel nezdinde tüm çalışanlarına başarılar diliyoruz” dedi.

Yapılan ziyarette İskenderun İlçe gençlik ve spor müdürü Ferit Ali Gündel Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar’a Türk bayraklı tişört hediye etti.




Yorum Gönder