Erasmus Days Dolu Dolu Geçti

21 Ekim 2024 Pazartesi 15:02
Bu haber 57 kez okundu

Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu'nda İngilizce Öğretmenleri Aydın Alkaya ve Ebru Dikmen'in organize ettiği, bütün öğretmenlerin ve öğrencilerin katkı sunduğu ‘Erasmus Days’ etkinlikleri düzenlendi.

Erasmus Days Dolu Dolu Geçti

Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu'nda İngilizce Öğretmenleri Aydın Alkaya ve Ebru Dikmen'in organize ettiği, bütün öğretmenlerin ve öğrencilerin katkı sunduğu ‘Erasmus Days’ etkinlikleri düzenlendi. Etkinliklerin birinci gününde öğretmenlerin rehberliğinde öğrencilerin hazırladığı afişlerden, ülkelerin simgesel yapılarından ve yiyeceklerden oluşan "Ülkeleri Tanıyoruz" sergisi açıldı. Daha sonra öğrencilerin Türkçe, İngilizce, Slovakça, İtalyanca ve İspanyolca şarkılar söyledikleri konser etkinliğine geçildi. Öğrencilerin farklı ülkelerin danslarını sergiledikleri dans gösterisi ise herkesin eğlenceli anlar geçirmesini sağladı. İngilizce Öğretmeni Ebru Dikmen'in İspanyol Flamenco Dans gösterisi ise izleyenleri büyüledi.

Etkinliklerin ikinci gününde öğrenciler farklı ülkelerle ortak olan oyunları oynayarak kültürel benzerlikleri tanıma ve eğlenme fırsatı buldular. Etkinliklerin son gününde 'Ağaç Dikme, Mini Erasmus Ormanı Oluşturma Etkinliği' ve öğrencilerin ülkelerle ilgili bilgilerini yarıştırdıkları bilgi yarışması düzenlendi. Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu Müdürü Ömer Güler, Erasmus Days etkinliklerinin öğrencilerin Erasmus + programını ve Avrupa ülkelerini daha yakından tanımalarını sağladığını belirtti. Ayrıca öğrencilerin kültürel farkındalık kazandığını ve eğlenceli vakit geçirdiklerini söyledi. Okul müdürü Ömer Güler, etkinlikleri organize eden başta İngilizce Öğretmenleri Aydın Alkaya ve Ebru Dikmen olmak üzere katkı sunan bütün öğretmenlere, idarecilere, Ağaç Dikme Etkinliğindeki katkılarından dolayı İskenderun Orman İşletme Müdürü Abubekir Yaylagül, İskenderun İşletme Şefi Sayın Nuh Erdem'e ve de teknik destek  sunan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Emrah AK'a teşekkür etti.



Yorum Gönder