‘Akay Sigorta’ Dörtyol’da da Hizmet Verecek

07 Ekim 2024 Pazartesi 17:57
Bu haber 121 kez okundu

Türkiye’nin önde gelen sigorta kuruluşlarından olan Akay Sigorta, Hatay’da 5. şubesini Dörtyol’da açtı.

‘Akay Sigorta' Dörtyol'da da Hizmet Verecek

Türkiye’nin önde gelen sigorta kuruluşlarından olan Akay Sigorta, Hatay’da 5. şubesini Dörtyol’da açtı.

Akay Sigorta Acente Yöneticisi ve Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Bölücü ’nün girişimleriyle Dörtyol’da hizmet vermeye başlayan Akay Sigortanın görkemli açılışına; Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç, Güçlü Sanayici İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD) Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Kurdele kesimi öncesi konuşan Akay Sigorta Acente Yöneticisi ve Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Bölücü; “Ankara, Konya, İzmir, İskenderun, Payas gibi önemli şehirlerde hizmet verdikten sonra şimdi Dörtyol’da siz değerli müşterilerimize en uygun tekliflerle hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yeni şubemizle birlikte, Akay Sigorta olarak size en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Her birinizin hayatını güvence altına alacak çözümleri en avantajlı koşullarla bulmaz bizim işimiz. Dörtyol’da da büyümeye ve birlikte daha güvenli yarınlar inşa etmeye hazırız. Bugün bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz. Hepiniz açılışımıza hoş geldiniz.” şeklinde konuştu.

Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç’ta işletmeci Süleyman Bölücü’ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Dörtyol’un kalkınmasına öncülük eden kuruluşların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi.

Akay Sigorta Acente Yöneticisi ve Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Bölücü konuklarla yakından ilgilenerek işletme hakkında bilgiler verdi.

 

Yorum Gönder