Tercih ve Tanıtım Günleri İçin İSTE’ye Bekleriz

30 Temmuz 2024 Salı 14:49
Bu haber 112 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yerleştirme – Tercih sürecinin başlamasına müteakip üniversite adayları için Tercih ve Tanıtım Günleri başladı.

Tercih ve Tanıtım Günleri İçin İSTE'ye Bekleriz

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yerleştirme – Tercih sürecinin başlamasına müteakip üniversite adayları için Tercih ve Tanıtım Günleri başladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yerleştirme – Tercih sürecinin başlamasına müteakip üniversite adayları için Tercih ve Tanıtım Günleri başladı. İSTE Merkez Yerleşkede bulunan İSTE Merkez Kütüphanede Tercih ve Tanıtım Günleri 29 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 30 Temmuz Salı Günü sona erecek. Üniversite adayı öğrenciler, 2 gün boyunca İSTE’de bulunan programlar hakkında ilk elden bilgi edinebilecek. Tüm fakülte ve meslek yüksekokulundan öğretim elemanları öğrencilerin sorularını yanıtlamak üzere 10.00- 16.00 arasında aday öğrencileri bekleyecek.

Geleceğimizin teminatı olan üniversite adayı öğrencilerin İSTE ile ilgili sorularına doğrudan ilgili bölüm akademisyenlerinden cevap alacağının altını çizen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Türkiye’nin en genç, dinamik ve sayılı teknik üniversitelerinden biri olan İSTE’de aday öğrencilerimizin tercih edebileceği 7 Fakülte, 6 Meslek Yüksekokulu ve 1 Devlet Konservatuvarı bulunuyor. Nitelikli kadromuz ile tüm teorik eğitimlerimizi İSTE’ye kazandırdığımız tam donanımlı laboratuvar ve atölyelerimizde sunduğumuz uygulamalı eğitim ile destekliyoruz. Ülkemizin umut dolu yarınlarını inşa edecek yeni nesli fertleri olan gençlerimizi araştırmacı, sorgulayıcı ve girişimci bir ruha sahip olan İSTE Ailemizin bir parçası olarak görmeyi çok isterim. Şimdiden kıymetli öğrencilerimiz ve aileleri için için tercih ve tanıtım günlerinin faydalı olmasını ve hepsinin gönüllerinden geçeni elde edip öğrenciliklerinde ve mezuniyetleri sonrasında ülkemize katkı sunacak işlere imza atmalarını dilerim” dedi.

Üniversite hayalleri için tercihlerini yapacak tüm öğrencileri ve ailelerini İSTE Tercih ve Tanıtım Günleri için 29-30 Temmuz’da İSTE Merkez Kütüphanede misafir edeceğimizi hatırlatmak İSTE’riz.

Yorum Gönder